FREELANCER WORKSPACE

FREELANCER WORKSPACE

Seaview Business Center er et avslappet og kreativt kontorfelleskap ombord på kulturbåten MS Bjørvika, på Vippetangen i Oslo. Vi tilbyr faste plasser og flexi co-working plasser for bedrifter som ønsker workshops eller pop-up kontorer.

Hos oss finner du trivelige lokaler i maritime omgivelser med Oslos beste havutsikt. Våre leietakere er alt fra konsulenter, eventbyråer, markedsføringsforetak, webutviklere og ideelle organisasjoner. Tanken bak sammensetningen av leietakere er at alle skal kunne dra nytte av hverandre i et åpent landsskap og et inkluderende miljø.

Det finnes en bar med alle rettigheter, som er bemannet i hele Seaview Business Center sine åpningstider. Det er også et kjøkken med en fantastisk dyktig kokk, som lager forskjellig type gourmet-mat til en rimelig pris.

Seaview Business Center har totalt 13 arbeidsstasjoner i åpent landsskap (4 plasser per arbeidsstasjon), rask internettlinje inkludert i leien, bar og restaurant. Det er store og fine toaletter for dame og herre i underetasjen. Inkludert i fellesarealene er også “stille-lounge” hvor man kan ta en telefon eller et møte uforstyrret, samt tilgang på et avskjermet møterom.

Det er tilgjengelige parkeringsplasser tilhørende Seaview Business Center rett utenfor døren. Du finner oss på kulturbåten MS Bjørvika – Akershusstranda 23, på Vippetangen i Oslo. Kontakt oss for å leie en plass fast eller for en kortere periode.


Tags:

Leave a Comment